Åter till vardagen

Så var det tillbakas till vardag och rutiner igen. Vi började igår med att mjukstarta vardagen med att Fredrick gick tillbaka till jobbet efter att ha vart pappaledig i en månad. Kändes lite konstigt att va hemma själv med barnen och veta att han va på jobb. Men jag och barnen packade in oss i bilen och tog oss en tur till Torp och Ikea. Va lite konstigt att göra allt själv med barnen. Men gick över förväntan. Även om det var mysigt att få va iväg med barnen själv så saknade man ändå Fredrick. Konstigt hur fort man vänjer sig med att ha den andra hemma. Så va skönt när han kom hem :)
 
Idag tog vi det stora klivet in i vardagen med att få upp William till skolan och få han färdig i tid. Gick över förväntan med att lyckas med det och samtidigt få Philipps klar och redo utan missöden som att skita precis när man tagit på overallen. Så hoppas att det flyter på lika bra. Hämtningen gick oxå bra och vi var i tid innan William slutade. 
 
Efter skolan var det en lite små trött William så det blev mest en lugn dag. Men en riktig smak på vardagen med en liten hemma va när det var dax för att göra mat. Philippa tyckte precis som i natt att det är dumt att sova mer än 5 minuter så att göra mat var inte det lättaste. Särskilt inte med tanke på att det bara var min famn som gäller. Men fick mat tillslut på bordet
 
 
En pigg och glad tjej i natt 
 
Så hur skönt det en har vart med lång ledighet tillsammans med hela familjen så är det väldigt skönt att det är vardag och rutiner igen :)

Kommentera här: