1 månad

Idag är det en månad sen våran lilla prinsessa kom till världen. Helt otroligt att det redan gått så lång tid. Njuter varje stund med henne. Så otroligt go och jag är så glad att det är just henne som vi fick. 
 
 
Alldeles färsk var vi här
 
Stark i nacken är hon och väldigt stabil, duktig på att fästa blicken och första riktiga leendet fick vi på nyårsafton. När hon är vaken är hon med och har koll på vad som händer. Mammas famn är bäst men även pappas famn är trygg att vara i. Vad brorsorna håller på med är oxå intressant och kam även slänga iväg ett leende eller två till dom.
 
 
1mångad idag
 
Första förkylningen har hon tyvärr åkt på men hoppas den snabbt går över. Sover bra på nätterna. Mellan 23-00 nån gång äter hon sista målet innan vi går i säng. Sen är det upp mellan 3-4 för nästa. Sen kan det va väldigt olika men mellan 6-7 är det dax igen. Sen kan det va en gång i timmen efter det eller så sover hon länge. Ibland kan hon va vaken i upp till 2 timmar mitt i natten när hon vaknar till för mat. Men det händer inte allt för ofta. Äter bra gör hon oxå så hoppas jag kan fortsätta amma ett bra tag för det är ju så praktiskt och enkelt att alltid ha maten med sig :)
 
 
Mammas lilla glafis <3
 
 
Lite suddig men det gäller att vara snabb om man skall hinna ta ;)
 
 
<3
 
 
Mammas lilla tjej <3

Kommentera här: