Flytta!

Jepp de stämmer. Det är dax att flytta igen eller ja flyttlasset går i månadsskiftet januari februari nån gång =) Haha! Måste verkligen gilla att flytta då man flyttar så ofta ;) Att flytta till nåt nytt är alltid kul, det tråkigaste är att packa och städa. 
 
När jag och William tog vårt flyttlass och flyttade ihop med F så visste jag att de kanske snart skulle bli en till flytt inom kort. En bit av mig hade väl hoppats och de såg nästan så ut som att vi knappt skulle hinna flytta in i Fs lägenhet innan vi skulle få nåt större. Men turen va inte riktigt med oss där. Först nu. Nu har vi fått tag på ett hus som vi skall hyra här i Kungshamn. Huset är nytt, väldigt fint och större =) Mer plats är något vi verkligen behöver.
 
Hade det bara vart jag och F som bodde i hans lägenhet så hade det gått. En 2:a på ca 70 kvm funkar fint för 2 personer och kanske ett barn på upp till 1 år då dom inte behöver så stor plats. Men med 1 barn på 5 år som bor på heltid och en 7 åring som kommer varannan helg så är det lite väl litet med en 2:a. Pojkarna kan ju dela rum men vi har fått ta vardagsrummet och visst det är inga problem med det, sover faktiskt riktigt gott där, men att aldrig kunna stänga dörren till sitt sovrum känns lite tråkigt. Men den 1 februari så skall vi få en dörr att stänga om oss =) Pojkarna får oxå var sitt rum vilket inte är helt fel då även dom kan behöva egna rum ibland med en dörr att stänga om sig lite då och då. Så detta är inte fel =)
 
I köket finns det bra med bänkyta och en köksö med en bardel vilket vi både jag och F vill ha. Matplats och vardagsrum är i ett med öppet upp till nock och en kamin så där skall de bli många mys middagar och mys framför en sprakande brasa =) 
 
             
Köket och matplatsen 
 
Nåt annat man saknar i lägenheten är att det bara är 1 toalett. Kan bli lite jobbigt när vi är många som vill gå samtidigt. Men sen behöver vi inte slås om platsen. Det finns 2 badrum och i båda finns det ganska gott om plats. Det största är nere och där kan vi stå allihopa på en gång och borsta tänderna utan att slås om platsen ;)
 
             
 
Badrummet nere
 
             
 
Ena sovrummet
 
             
 
Uppe finns det gott om plats att ha antingen extra sängar eller göra det som ett allrum
 
 
Uppe kan man se ner till vardagsrummet =)
 
Till sommaren så kommer vi sitta ute mycket och njuta på altanen som är mer än 70 kvm. Så här kan det dukas upp till långbord till midsommar. Blir ju nästan så man längtar till sommaren ju ;) Att ligga och njuta på altanen kommer vi kunna göra med gott samvete oxå då vi slipper ligga på alla 4 och rensa rabatter och springa runt och klippa gräset =)
 
Huset kommer vi att hyra möblerat. Så nästan allt på bilderna kommer att vara kvar när vi flyttar in. Vi kommer att ha med oss några egna möbler men det är inte mycket vi äger heller så det blir ganska enkelt att flytta och snabbt komma i ordning ;) Men de kommer möbleras om lite här och där och få upp mer av våra saker så att det kommer att kännas som vårat hem =) Kan lova att vi alla längtar här hemma =)

Kommentera här: