Trött!!

Trött efter gårdagens tur till Trollhättan. 

Igår hjälpte jag mamma med att köra henne till Trollhättan för att kolla på en hund. Åkte vid 3 tiden efter att ha först hämtat henne på Växtriket å sen hämtat William på dagis. Innan vi stack från stan blev de en snabbis in på EuroChas för å fixa nåt litet att äta då William inte hade ätit nåt på dagis. Sen bar de av till Uddevalla där vi hämta lillsyrran från skolan å så passa vi på att ta en snabbis in på Lidl för å handla lite som vi hade tänkt göra. Sen bar de då av mot Trollhättan. När vi kom fram möttes vi av av en massa chiuauas som skällde. Vi fick gå in å sätta oss på golvet tillsammans med alla chiuauabäbisar. William blev snabbt populär å de hoppades å pussades på han för fullt. Särskilt 2 stycke blev specielt förtjusta i William. En som verkligen gjorde intryck på oss alla va den minsta utav valparna. Hon va så liten men minst lika tuff som dom andra. Hoppa å stutsa helt orädd. De va nästan så man kunde tänkt sig att skaffa henne. Men nä här skall de va större hundar om de skall va nåt ;) Efter vi hade suttit en stund hos dom små va de dax att sätta oss hos dom stora då den hunden som mamma skulle titta på tillhörde dom större. Även om han skull kunna vart hos valparna då han inte va mer än året. Men de va skillnad på att sitta hos dom små som anföllen mer eller mindre när man kom in mot dom vuxna som kom lite snällt å hälsa å sen gick igen =) Mamma å Helen fick kolla lite extra på den dom eventuellt skulle ha å tillslut bestämde dom sig för att den skall dom ha. Så en liten ljusbrun, långhårig chiuaua kille skall hämtas på söndag om han går igenom besiktningen hos vetrinären.

När vi åkte där ifrån så va klockan helt plötsligt halv 8. Vi kom vid 6 tiden å helt plötsligt va den halv 8. Va?? Va hände?? Så länge va vi väl ändå inte inne. Men tydligen va vi de efter att ha kollat klockan några gånger ;) Va så svårt att tänka sig att klockan va så mycke för de va ju ljust ute. Härligt =) På vägen hem blev de ett stopp på Mc Donald's i Uddevalla för att köpa lite mat då alla va ganska hungriga. Maten intogs i bilen då vi alla bara ville hem. Hemma va inte först vi 22 tiden så inte konstigt att man e trött idag. William stupade i säng å de va nästan så man själv gjorde de men först fick de bli lite socialtid med gubben i soffan framför tvn. Hur socialt de nu e ;) Men men

Idag skulle William vart hos tandläkaren med de fick vi avboka då han hostar såpas mycke fortfarande. Dagis fick han oxå stanna hemma ifrån då de blev en lång dag i går med sent i säng. Å så slipper jag höra från dagis igen att "Å idag sov William ovanligt lääänngge på vilan". Jaha!!? De e väl inte så konstigt när han skall envisas att somna sent å vakna redan vid halv 6 tiden å när han sen inte börjar dagis först vid halv 11 många gånger. Då har ju han gjort av med en massa energi innan ju. Sen e han ju lite förkyld oxå som gör att man gärna vilar lite längre. Vist skulle jag kunna ha han hemma. Men skall jag ha han hemma i 2 månader för att han e lite förkyld? Nä de har han aldeles för mycke energi för. Jag kan ha han hemma dom dagarna han inte verkar allt för pigg å ha han hemma en dag extra. Men när han har mer energi än en duracellkanin så e han alldeles för pigg för att vara hemma. Då kan han allt va på dagis så va gör de då om han sover 10 min extra på dagis? E de verkligen nåt att tjata om? 2 av lärarna han har på dagis kan va väldigt jobbiga ibland. Bara en unge nyser nästan så säger dom till föräldrarna typ "Att idag så nös Kalle en gång. Men de e ju upp till er att avgöra om ni vill ha han hemma imorgon, men vi ser nog helst att han stannar hemma". Helt otroliga. Men detta skall jag inte tjata om nu.

Nu skall frukosten ätas upp å sen blir de försök till att plugga. Tänkte försöka tvätta lite idag oxå då de börjar bli dax för de. Eller de va väl länge sen de egentligen va dags men orken har inte riktigt funnits för de ;) 

Hej så länge =)

Kommentera här: